Comunicació Integral

Professional: Xon Belmonte Mateu

Adults (coach en veu i comunicació)

La Xon es va formar, primer, a la Universitat, com a professional de les Relacions Públiques i la Publicitat i, uns quants anys després, com a Logopeda. Entre aquestes dues formacions, l’Institut del Teatre i el seu postgrau en Veu i altres formacions, la van apropar a la ràdio, a la locució i a la formació de professionals de la veu. Just després d’iniciar camí en la logopèdia, la formació en màsters de veu, de llenguatge i de comunicació, la van convertir en formadora i coach en comunicació

Més de 20 anys formant, investigant, assessorant i acompanyant a professionals de la comunicació i de la veu. Molts d’ells han descobert les mil i una possibilitats que la comunicació té per transformar i enriquir molts aspectes de la seva vida. I també, particulars que volien aprofundir en el seu autoconeixement i en el seu autoconcepte a través de les habilitats de comunicació.  Perquè la comunicació està íntimament lligada a qui som i a com ens identifica l’altre.

Entre els seus clients a Logocomunica.org té:

  • Polítics
  • Advocats
  • Directors d’empresa
  • Locutors
  • Comercials
  • Professionals del telemàrqueting
  • Professors
Xon Belmonte Mateu-Logocomunica.org
Xon Belmonte Mateu-Directora

coach en veu i comunicació

Dues màximes són el motor que guia la millora i l’entrenament de les habilitats comunicatives:

El text  (allò que diem, el llenguatge) i el subtext (la forma en que ho diem, la veu) dintre del context (l’adaptació a l’entorn, la situació comunicativa).

La veu i els elements vocals (l’entonació, la intensitat, la velocitat, el ritme, les pauses) són les principals eines de la comunicació humana, per fer-la realment impactant i efectiva. Gairebé el 50% del què diem té significat gràcies a la veu i als elements que l’acompanyen.

 

Perquè la comunicació és eix i equilibri (la nostra respiració i el nostre gest).

Perquè la comunicació és pensament (el nostre llenguatge).

Perquè la comunicació és emoció (la nostra veu).

Atreveix-te a donar valor a la teva comunicació.

Entrena la teva veu, millora la selecció del teu llenguatge, situat en la teva respiració. 

Els materials de treball i de sessió seran enregistrats amb sistemes audiovisuals per a poder revisar el treball individual i fer re-grabacions de les millores aconseguides. 

Demana la primera entrevista-valoració presencial o online (durada de 70 minuts) escrivint directament a:

xon@logocomunica.org