Testimonis

Vols deixar el teu testimoni?

La teva experiència pot ser útil
 
Ens encantaria conèixer també la teva opinió sobre  qualsevol servei que hagis rebut a Logocomunica. Si vols compartir-la amb les persones que visiten aquesta pàgina, deixa’ns aquí el teu testimoni .
 

Recorda que la teva opinió és anònima i només apareixerà el teu nom, les teves sigles o la signatura que ens indiquis.

Strong Testimonials form submission spinner.

Necessari

Direcció email (no es fa pública)
¿Quina experiència has tingut amb nosaltres?

Un equip que sempre intenta vetllar pel nostre benestar i la nostra salut.

Jo soc Pedagoga, tinc 51 anys i treballo d’Educadora en una escola d’Educació Especial. A part d’això, sempre m’ha agradat cantar i posar música a tot el que m’envolta. Per a mi la veu és fonamental. Jo sempre he respirat per la boca i sempre tenia sinusitis a causa de la meva estructura facial i… veure més “Un equip que sempre intenta vetllar pel nostre benestar i la nostra salut.”

Anna S.C.

Trobar-vos va ser el millor regal que m’he fet

Tenia 16 anys quan vaig comença a tenir problemes de veu. Als 17 ja es tractava d’una disfonia crònica. Soc mestra d’educació infantil i als 30 anys la situació em limitava moltíssim, mans i mànigues per arribar a divendres amb un fil de veu. Les relacions socials es feien feixugues i vaig decidir fer un… veure més “Trobar-vos va ser el millor regal que m’he fet”

Cristina Ribas

Los resultados han sido y son excelentes

Desde hace ya muchos años llevamos utilizando los servicios de Logocomunica, psicología, kinesiología, logopedia. Los resultados han sido y son excelentes. Ellos forman un equipo de profesionales que se implica al 100% en su trabajo, siempre. En nuestro caso valoramos mucho la predisposición que tienen siempre para escucharte y adaptar las sesiones según las necesidades.

Joan R. L. y familia

Cuanto me ayuda todo lo que me enseñaste y practicamos. ¡Muchas gracias!

Quiero dar las gracias a Xon por todo lo que me ha ayudado a poder expresarme en público. Llegué a Logocomunica sencillamente para subir el tono y el volumen de mi voz porque era, según mi percepción, flojita y, no pensé que aprendería tantas técnicas y detalles, para tener en cuenta y poder dar las… veure més “Cuanto me ayuda todo lo que me enseñaste y practicamos. ¡Muchas gracias!”

Salud Pedraza Gómez

Saps que estàs en bones mans !

Amb 8 anys, la meva filla Natàlia va ser diagnosticada de Trastorn Específic del Llenguatge (TEL) i fa 9 anys que rep intervenció de logopèdia amb la Xon. També percep acompanyament psicopedagògic per part de l’Eva. Gràcies a totes dues, avui dia, la Natàlia va superant tots els obstacles que es troba i segueix estudiant.… veure més “Saps que estàs en bones mans !”

Eva Rico

Gràcies Logocomunica per la feina tan ben feta.

La nostra filla té problemes de parla. Els van detectar a Tarragona fa 5 anys. En venir de nou cap a Sant Pol ens van recomanar el centre Logocomunica i, la veritat, que en aquests 4 anys que portem amb ells, la nostra filla ha fet un salt molt gran en totes les dificultats que… veure més “Gràcies Logocomunica per la feina tan ben feta.”

Rubén i Mònica

Son grandes profesionales

Nuestra experiencia en Logocomunica es muy positiva. Fuimos por un problema en el habla de nuestro hijo cuando tenía 3 años. Las sesiones le ayudan cada vez más, a nivel de mejora, de técnica y de seguridad en si mismo. Y lo más importante es que él va súper contento a las sesiones. Son grandes… veure més “Son grandes profesionales”

Eva y David

Gran ajuda de logopedia. Inmillorable profesionalitat

Al nostre fill, amb 3 anys, li va ser detectada una pèrdua auditiva, la qual també estava repercutint en el llenguatge. El gran treball que portem fent amb la Xon els darrers dos anys ha fet que en Lluís hagi fet una gran millora i molt positiva en tots els aspectes, tant amb la parla com en l’atenció. En… veure més “Gran ajuda de logopedia. Inmillorable profesionalitat”

Montse i Lluís

Ja no reconeixia la meva veu quan vaig contactar amb Logocomunica

Ja no reconeixia la meva veu quan vaig contactar amb Logocomunica, cada vegada em cansava més parlar, perdia la veu cada setmana i el meu registre vocal cada vegada era més curt (anava perdent greus i aguts). Una bona amiga em va recomanar anar a veure la Xon perquè em pogués ajudar. Només amb la… veure més “Ja no reconeixia la meva veu quan vaig contactar amb Logocomunica”

Roser P.T