Ja no reconeixia la meva veu quan vaig contactar amb Logocomunica

Ja no reconeixia la meva veu quan vaig contactar amb Logocomunica, cada vegada em cansava més parlar, perdia la veu cada setmana i el meu registre vocal cada vegada era més curt (anava perdent greus i aguts).

Una bona amiga em va recomanar anar a veure la Xon perquè em pogués ajudar.

Només amb la primera visita em vaig adonar que estava en bones mans, i a poc a poc vaig descobrir una gran professional, sincera, compromesa, amb molta experiència en veu i que coneix excel·lents professionals de l’àmbit mèdic, tant otorrinos com foniatres.

Durant un any i mig fent logopèdia vaig recuperar bons hàbits i la meva veu va millorar tant com es podia, era el moment de fer el pas: passar per quiròfan. En tot moment em vaig sentir acompanyada i recolzada, i la recuperació, amb molta paciència i treball, va ser espectacular.

Sóc mestra, i esperava poder parlar i cantar a l’aula però estava convençuda que no recuperaria la MEVA veu. La meva sorpresa ha estat que he recuperat la meva veu, els bons hàbits de treball i puc treballar tot el curs en unes condicions excel·lents.

De tant en tant encara vaig a veure la Xon per fer una mica de repàs i valorar com em trobo, però més que una visita és un retrobament.

Moltes gràcies per tot el vostre treball, esforç i acompanyament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *