Un equip que sempre intenta vetllar pel nostre benestar i la nostra salut.

Jo soc Pedagoga, tinc 51 anys i treballo d’Educadora en una escola d’Educació Especial. A part d’això, sempre m’ha agradat cantar i posar música a tot el que m’envolta. Per a mi la veu és fonamental.

Jo sempre he respirat per la boca i sempre tenia sinusitis a causa de la meva estructura facial i no drenava bé la mucositat. Però ha sigut de gran que un cop vaig perdre la veu, i em van aconsellar que anés a una foniatra. La doctora em va dir que tenia un Edema, i que segurament, o es feia rehabilitació o passava per quiròfan, que era el més segur…

La logopeda de la meva escola em va adreçar a la Xon i a Logocomunica. I quina millor cosa que anar a parar a mans d’aquesta professional que és la Xon. Sí, vàrem treballar molt la respiració i la tècnica més correcta per utilitzar aquest instrument tan valuós que és la veu. I gràcies a la paciència i la professionalitat de la Xon he millorat moltíssim. Gràcies a La Xon i treballant la respiració, va veure que alguna cosa fallava quant a l’envà nasal. I efectivament hi havia també una desviació, la qual em van operar, i n’estic molt contenta. I tot gràcies a posar-me a treballar la veu amb la Xon.

A part de treballar la veu, vaig trobar un gran professional al servei de Kinesiologia del centre, en Sergi, i la Xon em va proposar d’anar a fer algunes sessions amb ell per tal de fer un treball integral de tota la persona, físic i emocional. He de dir que no podia anar més bé. Un equip que sempre intenta vetllar pel nostre benestar i la nostra salut.

Finalment, he de dir que jo he recomanat els serveis de Logocomunica a amigues meves mestres i n’estan encantades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *